Over 2sports

2sports is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2005. Wij leveren functionele sublimatiekleding voor bike en running. Het bedrijf wordt geleid door Dave Rost. Uit persoonlijke ervaring weten zij welke eisen sporters - van recreant tot professional - stellen aan hun sportoutfit.Wat leveren wij?

Wij leveren functionele sublimatiekleding voor bike en running.Hoe werken wij?

Het is ons vak om met u mee te denken en u te adviseren over sportkleding. Dat doen we op een persoonlijke en betrokken manier. Wij verzorgen uw opdracht van begin tot eind. Dus zonder tussenhandel, waardoor wij bike- en runningkleding tegen de scherpste prijzen kunnen leveren.Voor wie?

Wij werken voor bedrijven, atletiekverenigingen, overheidsinstellingen, wielerverenigingen, triatlonclubs, loop- en trimgroepen ...oftewel voor iedereen!De mensen


Dave Rost

Dave Rost begon, na zijn studie Voeding en Diëtetiek, in 1997 als vertegenwoordiger/sportvoedingskundige bij een producent van sportvoeding en sportverzorgende producten. Hierna werkte hij voor korte tijd in een Running Speciaalzaak om terug te keren in een buitendienstfunctie als vertegenwoordiger bij Newline. In 2002 ging hij als Key Account Manager Running bij Craft de uitdaging aan om de Craft running kleding op de markt te brengen. Met zijn uitgebreide kennis op het gebied van functionele sportkleding en werkervaring in de sportkledingbranche, maakte hij onlangs de 'logische' overstap naar het zelfstandig ondernemerschap. In oktober 2005 startte hij samen met compagnon Titus Fierkens een eigen onderneming: 2sports v.o.f.Sportcarrière

Dave Rost begon zijn sportcarrière als hardloper met als specialiteit afstanden tussen de 10km (31.50 min.) en 21.1km (1.09.48 uur). Maar maakte in 1990 de overstap naar de triathlon met als beste resultaten in 2006 een 2de plaats tijdens het NK duathlon lange afstand, een 3de plaats tijdens het NK halve triathlon en een 4de plaats tijdens het NK triathlon lange afstand. In 2007 behaalde hij wederom een 4de plaats tijdens het NK triathlon lange afstand in Almere. In 8.43.01uur volbracht Dave de 3.8km zwemmen, 180km fietsen en 42km lopen. In 2008 behaalde hij een 3de plaats tijdens het NK triathlon lange afstand in Stein en kwalificeerde zich voor het WK triathlon lange afstand.